Mary Klem profielpagina

Ik ben Mary Klem van Goed Geregeld Scheiden, MfN mediator sinds 2013, ik regel jullie echtscheiding van A tot Z.  Ik ben werkzaam in de regio van Den Bosch, o.a. in  Den Bosch, Rosmalen Berlicum, Boxtel, Vught en andere omliggende gemeenten.  Waar jullie ook wonen, mijn kantoor is altijd makkelijk bereikbaar op een centrale plaats gelegen en uitstekende parkeer gelegenheid voor de deur. Gesprekken vinden hier plaats in een prettige, neutrale omgeving.

Ik ondersteun en begeleid stellen die gaan scheiden tijdens het scheidingstraject en zo zorg ik ervoor dat er duidelijke en heldere afspraken op papier komen te staan.

Mary Klem van Goed Geregeld Scheiden

Over Mary Klem

Na jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt,  help ik stellen al sinds 2013 om op een goede manier uit elkaar te gaan.  Ik haal voldoening uit het begeleiden van klanten, hoe doe ik dat?  Door structuur aan te brengen in de onderwerpen, ervoor te zorgen dat alles goed en duidelijk op papier komt te staan, de communicatie helder te houden. Er voor te zorgen dat er werkelijk niets vergeten wordt, dit brengt rust in een moeilijke, roerige tijd.

Met mij als mediator kiezen jullie voor:

  • een mediator met veel ervaring
  • echtscheiding goed geregeld van A tot Z
  • betrokken en persoonlijk contact
  • financiële achtergrond, waardoor ik jullie situatie snel in kaart kan brengen

In mijn vrije tijd ben ik vaak in Zeeland te vinden. De weidse uitzichten en de zeewind door mijn haren zorgen ervoor dat ik de wereld met een frisse blik blijf bekijken.

Een goede mediator biedt rust tijdens een emotionele periode

Het mooiste aan mijn vak is dat ik mensen kan helpen tijdens een heftig en emotioneel scheidingstraject. Ik maak het ze net even wat gemakkelijker tijdens een moeilijke periode. Omdat ik een stuk zorg wegneem, ontstaat er meer rust. En rust is vaak hard nodig in deze emotionele tijd.

Scheidingsbemiddeling in regio Den Bosch

Ik ben de afgelopen jaren als scheidingsmediator werkzaam geweest in Den Bosch, Berlicum, Rosmalen, Oss, Boxtel, Vught en de nabijgelegen dorpen. Ook beschik ik over een groot netwerk aan specialisten omdat ik al lang in deze regio werkzaam ben. Zo werk ik bijvoorbeeld samen met een gespecialiseerde kindercoach, die kinderen tijdens en na de scheiding op een fijne manier bij kan staan. Ook verwijs ik mijn klanten door naar bijvoorbeeld goede financieel specialisten en hypotheekadviseurs.

Voordelen van mediation bij een scheiding

Wanneer de hulp van een scheidingsbemiddelaar tijdens het scheidingstraject wordt ingeschakeld gaan veel partners op een betere manier uit elkaar. Jullie blijven namelijk met elkaar in gesprek en voorkomen op deze manier een vechtscheiding.

Een gecertificeerd mediator is onpartijdig en helpt jullie bij het maken van de beste afspraken. Ik zorg ervoor dat we alle zaken bespreken en geef aan wat de consequenties zijn van verschillende keuzes. Ook vertel ik jullie waar anderen in deze situatie voor kiezen. Zo kunnen jullie goede, toekomstbestendige afspraken maken.

Kosten van mediation

Scheiden via een mediator is goedkoper dan scheiden met een advocaat. Het bepalen van de kosten is maatwerk en afhankelijk van wat er vastgelegd moet worden.

Omdat het voor mijn klanten prettig is om voorafgaand aan het mediationtraject te weten wat de kosten zijn, werk ik met vaste tarieven. Jullie tarief is afhankelijk van het antwoord op de volgende vragen:

  • Zijn jullie getrouwd of wonen jullie samen?
  • Hebben jullie minderjarige kinderen?
  • Heeft een van jullie, of hebben jullie beiden, een eigen bedrijf?
  • Zijn jullie in gemeenschap van goederen getrouwd of op huwelijkse voorwaarden?

Zodra ik inzicht heb in jullie situatie, stel ik een tarief vast. Dit is altijd een prijs voor de complete echtscheiding, inclusief griffierechten en advocaatkosten.

De kennismaking is vanzelfsprekend vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen jullie in het kennismakingsgesprek een goed overzicht krijgen van mijn werkzaamheden en vooral in wat ik voor jullie kan betekenen.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Referenties

Wat klanten van mij vinden

“Persoonlijk maatwerk, wat tijdbesparend werkte omdat we heel veel niet zelf hoefden uit te zoeken. Mary ontzorgt en heeft oog voor het belang van niet alleen de scheidende partners, maar ook voor betrokken kinderen.”
“Wij hebben Mary ervaren als een bijzonder betrokken vrouw die lekker snel handelt, alles werd snel afgewikkeld zodat ons convenant op korte termijn opgemaakt was. Ze heeft het bij ons in ieder geval tot een mooi einde gebracht, fijn dat we haar hebben mogen ontmoeten.”
“We zijn hier heel goed geholpen. Mary heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar, dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!”
“Ik vond dat alles rondom onze scheiding erg fijn verlopen is. Mary heeft veel voor ons gedaan, als er iets was wat we bijvoorbeeld niet begrepen, dan legde zij dit uit in ‘onze taal’.”

Laatste nieuws en updates

Actueel.

Referenties

Wat klanten van mij vinden

“Persoonlijk maatwerk, wat tijdbesparend werkte omdat we heel veel niet zelf hoefden uit te zoeken. Mary ontzorgt en heeft oog voor het belang van niet alleen de scheidende partners, maar ook voor betrokken kinderen.”
“We zijn hier heel goed geholpen. Mary heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar, dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!”

Laatste nieuws en updates

Actueel.