Mediator Rosmalen bij scheiding

Mediator Rosmalen

Goed Geregeld Scheiden is jullie lokale mediator in de regio Rosmalen met zeer veel ervaring.

Door deze ervaring kan ik ervoor zorgen dat er duidelijke en heldere afspraken op papier komen te staan voor jullie. Uiteraard zijn het afspraken die je samen maken, die je samen belangrijk vindt. Afspraken die je samen maakt zijn toekomstige afspraken, daar sta ik voor.

Mijn rol als mediator

Als mediator is het mijn taak om jullie hierin transparant en neutraal te begeleiden. Ik werk als mediator regionaal, mijn werkterrein is Rosmalen en alle omringende gemeenten. Mijn uitgebreide regionale netwerk zorgt ervoor dat ik altijd de juiste contacten heb om jullie door te verwijzen naar goede specialisten. Denk hierbij aan een kindercoach, een hypotheek specialist, een financieel planner e.d.

Met mij als mediator kiezen jullie voor:

  • Gratis en vrijblijvend informatiegesprek;
  • Gesprekken op neutraal terrein bij mij op kantoor;
  • Keuze uit vast all-in tarief (geen verrassingen achteraf) of uurtarief;
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.

Even voorstellen

Al jaren lang werk ik als mediator in de regio Rosmalen om jullie echtscheiding van A tot Z te regelen. Ik ben een betrokken mediator die persoonlijk contact met de klanten belangrijk vindt, ik doe daarom ook geen online mediation. Het regelen van een scheiding is een persoonlijk en heftig traject voor mijn klanten, hen verder helpen in deze onoverzichtelijke tijd is mijn doelstelling.

Zelf heb ik een financiële achtergrond, ik heb jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Mede daardoor ben ik van mening jullie goed te kunnen helpen, want veel stellen struikelen over de financiële kant van de scheiding en dat is met de juiste begeleiding niet nodig.

Bekijk mijn persoonlijke profielpagina

mediator Rosmalen Mary Klem

Scheiden is een emotionele periode

Als mediator mag ik mijn klanten helpen tijdens een heftig en emotioneel scheidingstraject. Door structuur aan te brengen in de te regelen onderwerpen maak ik het ze net even wat gemakkelijker, wat rust brengt in een emotionele perioden. Ik ontzorg, en dat is vaak hard nodig in een proces van scheiden. Want zelf heb je al genoeg om handen……

Voordelen van mediation benoemd

Het is bewezen als je de goede begeleiding krijgt van een scheidingsbemiddelaar, veel partners op een betere manier uit elkaar gaan. En zeker met kinderen geldt: jullie worden uiteindelijk wel ex-partners maar nooit ex-ouders. Regel het goed, voor de kinderen en voor jullie!

Als mediator in de regio Rosmalen ben ik onpartijdig en neutraal. Ik help jullie met het maken van de best passende afspraken.  Ik zorg ervoor dat er niets vergeten wordt, en geef uitleg over de consequenties van verschillende keuzes.  Zo kunnen jullie goede, toekomstbestendige afspraken maken.

Tarief van mediation

Het tarief voor de mediation is niet zomaar te bepalen. Zijn er kinderen? Is er een eigen onderneming? Wellicht komen jullie in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dat zijn allemaal vragen met antwoorden die van belang zijn voor het tarief. Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking is één van de onderwerpen uiteraard het tarief.

Bij voorkeur werk ik met een vast tarief, op maat gemaakt voor jullie specifieke situatie. Geen verrassingen achteraf, en geen discussie over gedeclareerde uren. Alles inbegrepen.

Zodra ik inzicht heb in jullie situatie, stel ik een tarief vast. Dit is altijd een prijs voor de complete echtscheiding, inclusief griffierechten en advocaatkosten.

Als jullie in aanmerking komen voor subsidie via de Raad voor Rechtsbijstand, dan kan ik die voor jullie aanvragen als gecertificeerde MfN mediator.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kan ik meer uitleggen over mediation, maar vooral ook jullie situatie bespreken, wat hebben jullie nodig? Waar kan ik jullie mee helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Referenties

Wat klanten van mij vinden

“Persoonlijk maatwerk, wat tijdbesparend werkte omdat we heel veel niet zelf hoefden uit te zoeken. Mary ontzorgt en heeft oog voor het belang van niet alleen de scheidende partners, maar ook voor betrokken kinderen.”
“Wij hebben Mary ervaren als een bijzonder betrokken vrouw die lekker snel handelt, alles werd snel afgewikkeld zodat ons convenant op korte termijn opgemaakt was. Ze heeft het bij ons in ieder geval tot een mooi einde gebracht, fijn dat we haar hebben mogen ontmoeten.”
“We zijn hier heel goed geholpen. Mary heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar, dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!”
“Ik vond dat alles rondom onze scheiding erg fijn verlopen is. Mary heeft veel voor ons gedaan, als er iets was wat we bijvoorbeeld niet begrepen, dan legde zij dit uit in ‘onze taal’.”

Laatste nieuws en updates

Actueel.

Referenties

Wat klanten van mij vinden

“Persoonlijk maatwerk, wat tijdbesparend werkte omdat we heel veel niet zelf hoefden uit te zoeken. Mary ontzorgt en heeft oog voor het belang van niet alleen de scheidende partners, maar ook voor betrokken kinderen.”
“We zijn hier heel goed geholpen. Mary heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar, dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!”

Laatste nieuws en updates

Actueel.